3 tips på läckra tårtdekorationer till doptårtan
2013-09-02

Är det snart dags för dop och har du börjat fundera på doptårtan? Visst är det lockande att köpa en färsk och läcker doptårta direkt från en professionell konditor men om man inte har råd måste man då välja en frusen tårta från matbutiken? Absolut inte, testa att baka din egna doptårta och gör den personlig med några av alla de fina tårtdekorationer som finns till doptårtor.

Baka doptårtan själv istället för den frysta i matbutiken

Visst blir det lite extra stök hemma i köket när du bakar doptårtan själv men den blir garanterat mer personlig än vad din matbutik på hörnet har i sina frysar. Det finns mängder av fina tårtdekorationer till dop och det är inte svårt att baka sin egen doptårta som det kan låta. Leta upp receptet på din favorittårta på nätet och välj vilka tårtdekorationer som du vill dekorera den. Det finns mängder av tårtdekorationer till dop men här har vi valt ut 3 av våra populäraste tårtdekorationer till doptårta ur vår butik.

1. Sockerpärlor gör doptårtan vacker

Om du vill göra doptårtan riktigt fin så är hetaste tips sockerpärlor! Sockerpärlor finns i flera olika färger och vi har silver, rosa och blå att välja mellan. Sockerpärlorna passar bäst på toppen av en gräddtårta.

pärlor tårtdekorationer dop

2. pimpa doptårtan med Ätbara figurer

Det är kul med ätbara tårtkdokorationer och till dop har vi bland annat små nappflaskor, barnvagn, nallebjörn och barnvagnar som du kan lägga ovanpå tårtan. Figurerna och symbolerna är av kristyr och går att äta vilket brukar vara bli succé och de finns i flera färger.

dop tårtdekorationer

3. storken står alltid rätt på doptårtan

Storken är nog ev av de bästa och mesta använda symbolerna för en nyfödd bebis och givetvis finns de i flera olika utförande som tårtdekorationer till doptårtor. Trots att storkarna inte är ätbara så gör de tårtan riktigt fin.

stork tårtdekorationer dop

    Varor som nämns i nyheten