Om oss

Vem är vi?

Vi som arbetar med Tårtdekoration.com har ett gott intresse för tårtor och bakverk och varit i konditorbranschen sedan 2011. Tårtdekoration.com är en del av företaget Cake Toppery AB och är ett litet företag men med en naggande god tjänst. 

 

 

Intresset för tårtor och dekoration har vuxit när vi insåg hur svårt många tyckte att det var att dekorera tårtor så att de blev vackra för ögat. Att baka en god tårta är ofta det enkla, det är nästan så enkelt som att bara följa ett recept men att få till det vackra utseendet är desto svårare.

Sedan start har vi hjälpt tusentals personer, både privatpersoner och konditorer att baka spännande, roliga och annorlunda tårtor. Och vi gissar att vi har get 100.000-tals personer en härlig upplevelse när alla som har bjudits på spännande kreationer och goda tårtor.

 

Tårtbilderna tillverkas i en livsmedelsklassificerad anläggning

Vi producerar tusentals ätbara tårtbilder varje år och har byggt en livsmedelsklassificerad anläggning för att kunna hantera alla krav som ska uppfyllas. Vi har tagit fram ett stort eget sortiment av bilder och har även licenser för att tillverka åt välkända företag och figurer. 

Några licensägare som har anlitat oss är bland annat Babblarna, PAW Patrol, Shimmer & Shine, Buuble Guppies och Svampbob Fyrkant. Företag anlitar oss i olika syften, som att ta fram en design på tårtbilden, ta fram en design på förpackningen och tilvlerka den men även att sälja och distribuera dessa ut till återförsäljare inom Skandinavien. 

 

 

  

Vår ambition

Vår ambition är att göra det enklare och roligare att baka tårtor oavsett, även för amatörbakare och för alla tillfällen. Vi vill göra det enkelt för hemmabagaren, att beställa fina och roliga dekorationer som är enkla att använda, över nätet.

"Vi vill göra det enklare och roligare att skapa samt designa egna tårtor och bakelser"

Och vi vill fortsätta att hjälpa alla att dekorera fina tårtor, även om det är första gången som man bakar. Vi fortsätter också att leta efter nya ingredienser till våra tårtbilder och testar ständigt i vår anläggning för att hitta goda, hållbara och allergifritt innehåll.

 

Nöjda kunder utvecklar oss vidare

Vi siktar på att fördubbla antalet kunder inom några år och behöver alltid ha nöjda kunder för att lyckas. Såklart misslyckas vi ibland men det är sällan som tur är och vi är öppna med kundernas omdömme om oss på Trustpilot.  

 

 

Vi köper även in produkter, hör av dig om du har önskemål!

Däremot tillverkar vi inte alla tårtbilderna som vi har i sortimentet. En del kända figurer saknar vi licens för tilvlerkning och för att hjälpa våra kunder köper vi då in tårtbilder på populära karaktärer och märken.

Om du tycker att vi saknar ett motiv eller en produkt så hör gärna av dig här med ditt önskemål så ska vi försöka hjälpa dig!

 

Här hittar du oss

Tårtdekoration.com

en del av CAKE TOPPERY AB
Järnvägsgatan 53, 3 vån
216 16 Limhamn
Org.nr 559095-7220

Ansvarig: Lars Svensson