25 magiska PAW Patrol tårtor
2018-12-27
Magnus

Letar du också efter inspiration till din PAW Patrol tårta?

Här finns 25 fantastiska tårtor i PAW Patrol tema som är bakade av helt vanliga hemmabakare och av proffs. En del tårtor är riktigt läckra och avancerade med handgjorda figurer från PAW Patrol som är gjorda i sockerpasta medan andra PAW Patrol tårtor är minst lika fina men med enklare utförande.

Gemensamt för alla är att bakkreatörerna vill glädja barn med en PAW Patrol tårta och vad vi kan förstå så har de gjort susen!

 

Rebeccas PAW Patrol tårta med detaljer av sockerpasta 

Rebecca från Malmö bakade en PAW Patrol tårta till sin son som skulle fylla 4 år och hon berättar att hon la en del tid på att hitta inspiration på Google innan hon började. Tårtan är riktigt fin och Rebecca har gjort figurerna Chae och Marshall i sockerpasta som snyggt dekorerar på toppen av tårtan. Typsnittet på tårttexten med sin sons namn har hon inspirerats av PAW Patrols logotyp.

Paw Patrol tårta med figurer gjorda i sockerpasta.

 

Rebecca har gjort sin PAW Patrol tårta med en vaniljbotten som sedan fyllts med mörk choklad- och hallonmousse samt ett tunnt lager råröda lingon. Ovanpå har Rebecca sedan spacklat med grädde och täck med Marsipan. Alla dekorationer är sedan gjorda med sockerpasta.

  

Nickelodeon bjuder på PAW Patrol tårtrecept och instruktion

PAW Patrol ägs av Nickelodeon och de bjuder på en instruktionsfilm som visar hur man kan baka och montera ihop en tårta i detta populära tema. Filmen är kort och instruktiv även om vi hade velat ha receptet också. Figurerna från PAW Patrol är däremot inte ätbara utan gjorda i pvc och det blir också riktigt fint.

 

 

 Jenns PAW Patrol tårta med inbakat tassavtryck

 Jenn från Canada är flitig YouTuber som gärna vill inspirera alla hemmabakare med sina tips och hennes version av en PAW Patrol tårta är både rolig och ser läcker ut. Hon har bakar en tårta som påminner om ett tassavtryck när man väl skär upp den.

I videon nedan visar Jenn exakt hur hon har bakat PAW Patrol tårtan under 12 minuter. Njut och inspireras!

 

 

Smarta Skye på toppen av PAW Patrol tårtan

Miri Milo Cake Design har gjort denna tårta med karaktären Skye från PAW Patrol. Skye är en smart och lojal hund som älskar att åka snowboard och spela videospel. Vi vet inte vilka ingredienser som tårtan är gjord i men troligtvis används sockerpasta för att göra de fina detaljerna och Skye-karaktären.

 

 

Jaccis gör det snyggt med tårtbild av PAW Patrol

Om du saknar tid eller lust att göra figurer i sockerpasta och kanske vill ta det stegvis att lära dig så kan du börja med att göra mindre avancerade detaljer som exempelvis födelsedagsbarnets ålder. Komplettera med en ätbar tårtbild och din tårta kommer att bli minst lika fin som många andras! Barnen kommer att älska tårtan oavsett om du har lagt ner timmar på karaktärer i sockerpasta eller en ätbar tårtbild med samma idoler.

Här är en riktigt snygg tårta som Jaccis gjorde för några år sedan. Tårtan har både glasskräm och jordgubbsmousse med en läcker spritsning i gult och vill du veta mer om innehållet och få hela receptet så rekommenderar vi att du besöker hennes blogg för mer utförlig beskrivning.

 PAW Patrol tårta med tårtbild

 

 PAW Patrol tårta av Milli från "Det stora tårtslaget"

 Milli som var med i TV-programmet "Det stora tårtslaget" har också bakat en fantastisk PAW Patrol tårta för 18 personer, som även den innehöll glasscreme och jordgubbsmousse. 

Milli från TV gör PAW Patrol tårta

 

En tårtbild gör bakandet lite snabbare men lika populär

En annan fin tårta som vi hittade med PAW Patrol tårtbild var Petras.

 

PAW Patrol tårtbild på tårta

 

 

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
qEvH
Kod från Captcha-bild:

whoah this weblog is fantastic i love studying your articles.
Keep up the great work! You understand, a lot of persons are looking round for this info,
you could aid them greatly.
2019-02-07 22:31:18
Feel free to surf to my blog ... good cheap juicers
It's very effortless to find out any matter on web as compared to
books, as I found this piece of writing at this web site.
2019-02-02 09:38:08
Here is my web-site - foursquare.com