Multipack Sockerpasta med fem färger | glutenfri
Hem » REA » Sockerpasta Multipack 5 färger
 • SEDKSPSOC350
 •  

Sockerpasta Multipack 5 färger

89,00 kr

Produktbeskrivning

FunCakes sockerpasta multipack innehåller grundfärgerna gul, röd, blå och grön samt svart sockerpasta och har en utsökt vaniljsmak. De separat packade färgerna på 100 g är perfekta för att klippa ut former och göra andra dekorationer på kakor, muffins eller kakor. Dessa små förpackningar med klara färger är också perfekta om du vill dekorera godis tillsammans med barn.

Vad kan jag göra med sockerpasta (sugarpaste)?

Med sockerpasta (sugarpaste) kan du skapa dekorationer i olika former och mönster, göra små figurer och egna konstverk som du vackert kan dekorera dina bakverk och tårtor med. Du kan även kavla ut sockerpastan och göra tårtlock som täcker hela eller delar av tårtan.

Dem fem populära färgerna i denna multipack är perfekta för dekoration på tårtor, muffins och kakor.  

Med sockerpasta i rött, gult, grönt och blått kan du göra...

Ja, med så många färger kan du enkelt göra figurer, fordon som bilar, hus och mycket annat. 

Lättkavlad och smidig

FunCakes sockerpasta i fem olika färger med utsökt vaniljsmak är mycket flexibel och lättkavlad samt lätt att använda på grund av sin fina struktur. Sockerpastan är mjuk, smidig och härdar helt efter bearbetning. Knåda väl före användning och kavla ut på ett tunt lager florsocker.

Följande process rekommenderas för bästa resultat: Låt sockerpastan komma till rumstemperatur. Knåda sockerpastan stadigt tills den är slät och elastisk. Pudra arbetsytan med lite florsocker och kavla ut fondanten med en kavel till en jämn form (2-3 mm tjock). Vänd sockerpastan ett kvarts varv så att den inte fastnar.Finns det fortfarande små sprickor på kanterna när fondanten rullas ut? Knåda igen ordentligt tills kanterna är släta när de rullas ut. Sedan är sockerpastan klar att användas.

Glutenfri sockerpasta

Sockerpastan är fri från gluten och E171. Den är också Halal, Kosher och glutenfri certifierad. Funcakes sockerpasta är lämplig för vegetarianer och veganer.

Tänk på!

För att täcka en rund eller kvadratisk tårta som är ca 8 cm hög och med en storlek på runt 20 cm krävs ca 500 gram sockerpasta.

Om du har gjort ett tårtlock av sockerpasta och en tårta med grädde så kan det vara bra att pensla undersidan av tårtlocket med smält smör, olja aller smörkräm för att undvika att tårtan "svettas"

Förvaras på en torr, mörk plats, 15-20°C.

 

 

Innehållsförteckning

Artnr: SEDKSPSOC350
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  FunCakes Sockerpasta
  Nettovikt: 500 g

  Ingredienser: Socker (79%), vegetabiliskt fett (palmkärna, palm), glukossirap, vatten, Fuktgivandemedel: E422, Förtjockningsmedel: E415, E466, Emulgeringsmedel: E471, Konserveringsmedel: E200, Förtjockningsmedel: E330, naturliga smakämnen, Färgämnen: E102, E129, E133, E153. E172.

  E129: kan ha en negativ effekt på aktivitet och uppmärksamhet hos barn.

  Kan innehålla spår av nötter.

  Denna produkt innehåller ej E171 och är Halal, Kosher D och glutenfri certifierad.

  Lämplig för vegetarianer och veganer.