Smörkräm Bakmix - perfekt för smarriga bakverk
Hem » Bakmix » Smörkräm Bakmix
  • SECAOOMIX125
  • SECAOOMIX125

Smörkräm Bakmix

59,00 kr

Produktbeskrivning

Gör en utsökt smarrig smörkräm till dina tårtor och muffins med den här blandning från FunCakes.

Den här smörkrämen är perfekt för tårtfyllning och täckning av tårtor eller som topping på muffins eller cupcakes. Du behöver bara tillsätta vatten och smör till den här Buttercream mixen för att skapa den mest utsökta smörkrämsfrostningen. Krämen kan också användas som ett lager över din tårta när du vill täcka tårtan med sockerpasta eller marsipan. 

FunCakes smörkräm har en låg sockerhalt med en utsökt vaniljsmak, men kan ges unika färg- och smakexplosioner genom att smaksätta med aromer eller tillsätta färg med färgpasta. 

Lägg till lite matfärg och din skapelse är klar!

Hur gör du den perfekta smörkrämen?

Med den här mixen kan du enkelt göra en utsökt krämig smörkräm, perfekt för att fylla och täcka tårtor eller spritsa på dina muffins. Perfekt som underlag när du ska använda dig av sockerpasta eller marsipan för att undvika att tårtan "svettas".

Beredning: Ingredienser måste vara rumstempererade. För en portion: tillsätt 125 ml vatten till 125 g av Buttercream mixen och vispa med en visp. Låt sedan blandningen vila i rumstemperatur i minst en timme. Vispa 150 g osaltat smör i ca 5 minuter tills den är krämig. Tillsätt därefter en del av blandningen i smöret och vispa tills blandningen har absorberats helt innan du tillsätter resterande. När all blandning har tillsatts, vispa till en slät smörkräm (ca 10 minuter). En portion smörkräm räcker för att fylla och täcka en tårta på ca 20 cm, eller dekorera ca 12 muffins.

Innehållsförteckning

Artnr: SECAOOMIX125
Lagerstatus: I lager
  • Innehållsförteckning:
    Smörkräm Bakmix
    Nettovikt: 500 g

    Ingredienser: socker, modifierad stärkelse, vasslepulver (mjölk), dextros (vete), glukossirap (torkad), Gelmedel: E339, E450, E516, E401, Emulgeringsmedel: E435, salt, Förtjockningsmedel: E415, smakämne (mjölk). Fritt från E171. Kan innehålla spår av ägg, soja och lupin. Förvaring: förvaras svalt och torrt. Denna produkt är Halal certifierad.