Decomat Kids set med dekorationssprits och kul tillbehör
Hem » SPRITSAR » Kids Decomat Set med dekorationssprits
 • Decopen rosa
 •  
 •  
 •  

Kids Decomat Set med dekorationssprits

250,00 kr Ord. Pris (329,00 kr)

Produktbeskrivning

Decomat Kids set är det perfekta setet för dig som vill gillar att pyssla och skapa fantastiska dekorationer av choklad eller karamell. Ett kit med Decopen dekorationssprits, färgglada mallar med olika mönster och transparent bakmatta som kan användas av alla både barn och vuxna.

Spritsa choklad eller karamellsmet på dekorationsmattan av silikon. Låt det hela stelna och plocka sedan bort dekorationerna från silikonmattan. De vackra flanen, snurrorna, bokstäverna eller vad du nu spritsat blir fina på efterrätter, kakor, tårtor, glass eller andra bakverk.

För att det ska vara enkelt att forma dekorationerna finns det 4 mallar med i paketet. Mallarna placeras under den transparenta mattan och är lätta att se och följa. Mallarna som medföljer innehåller en mängd olika roliga motiv 

Om du arbetar med äkta choklad, se till att temperera den noga för att dekorationerna ska bli hållbara och vackert blanka.

Gör fantastiska dekorationer av smält choklad eller karamell på enklast möjliga vis. 

Gör dina egna chokladfigurer och dekorera sedan dina bakelser. Perfekt till födelsedagskalaset! Mallar som är lätt att använda och rengöra. Används tillsammans med dekorsprits, decopen. 1st transparent bakplåt. 4 st laminerade, återanvändbara stenciler med flera roliga motiv för barn.

ANVÄNDA DECOMAT KIT MED MUNSTYCKEN 
I förpackningen med Decomat Kids ingår en transparent silikonmatta, Decopen dekorationssprits i silikon, 2 st tyller och 4 st blad med en mängd olika motiv. Följ ritningen på mallen och skapa dina egna figurer i choklad som gör bakverken både personliga och unika. 

 1. Liten rund för att skriva texter
 2. Medium rund för prickar och kulor, kakor och fylla formar

Decopen utmärker sig för sin design, funktionalitet och ergonomi. Då spritsen är tillverkad av 100% platina silikon är den mycket enkel att rengöra och kan även diskas i diskmaskin.

Lékué är Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för kök och hem. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas utanför Barcelona i Spanien.

Innehållsförteckning

Artnr: SEROBSDEC016
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Decomat Kids
  Tillverkad av 100% Platina silikon