Avengers flaggor i stärkelseoblat
Hem » Tårtbilder till din tårta » Avengers, banner/flaggor
 • SEDKWFAVE048
 • SEDKWFAVE048

Avengers, banner/flaggor

49,00 kr

Produktbeskrivning

Lägg ätbara bilder med Avengers actionfigurerna Captain America, Iron Man, Hulken, Black Panther, Captain Marvel och Black Widow som en häftig dekoration på din tårta eller andra läckra bakverk. Det är 6 st flaggor i förpackningen som du enkelt trycker ut från arket som är i stärkelseoblat.

Vem är Captain America?

Captain America är en välkänd brottsbekämpare och en av de bästa mänskliga superhjältarna på jorden. Captain America ingår i gruppen Avengers, där han är partner med Falcon, Bucky och Nomad II. Han är inte övermänsklig, men han ägnar sig åt hård träning samt kampsporter som gett honom hans unika akrobatiska kampstil och vighet. Captain America är extremt motståndskraftig mot både gifter och sjukdomar, har en otrolig snabbhet, uthållighet och hans reaktionsförmåga är på maximal nivå för en vanlig människa.

Vem är Iron man?

Iron Man är en cool superhjälte och sägs ha grundat superhjältegruppen Avengers. Hans alter ego är Tony Stark och är en genialisk vetenskapsman och industrimagnat. Tony har skapat sin egna högteknologiska skyddsdräkt, lagt till vapen och andra tekniska anordningar för att använda den för att skydda sig själv och världen i egenskap som Iron Man.

STORLEK

Flaggorna av stärkelseoblat är i storleken 9,2 x 3,2 cm och är färdig att läggas direkt på tårtan eller på andra bakverk, som t ex muffins eller cupcakes.

FÖRVARING

Förvaras torrt och svalt i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning. 

 
 

Innehållsförteckning

Artnr: SEDKWFAVE048
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild Stärkelseoblat
  Nettovikt: 16 g

  Förvaras i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser: Olivolja, vatten, potatisstärkelse. Färgämnen: E102, E122, E133, E151. Förtjockningsmedel: Maltodextrin.

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration, kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1333/2008. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881/2006).

  Fritt från E171, GLUTEN, LAKTOS, MJÖLKPROTEIN. Inget tillsatt socker. Lämpligt för vegetarianer

  Näringsvärde per 100g
  Energi 1530 kJ / 360 kcal
  Fett (g) 1,1
  - varav mättat fett (g) 0,2
  Kolhydrater (g) 88,1,0
  - varav sockerarter (g) 0,0
  Protein (g) 0,0
  Sodium (mg) 50,0
  Salt (g) 0,1