Köpvillkor

Vi siktar högt

Vi på Tårtdekoration.com har ambitionen att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor.
Vid frågor kontakta oss gärna.

Våra produkter
De aktuella priserna anges vid respektive produkt.
På alla beställningar av våra produkter inom Sverige ingår moms med 12 eller 25%.
Frakt på 39 kr tillkommer på beställningarna.

Orderbekräftelse
När beställningen är klar får du en bekräftelse på din skärm och därefter skickas även en orderbekräftelse till din e-post.

Leveranssätt
Leverans sker via PostNord. Leverans sker vanligtvis inom 4 vardagar efter beställningsdagen om denna görs innan kl.12 och med reservation för postgången.
Om paketet är skrymmande kan leveranstiden bli längre då du oftast får hämta ut varorna hos närmsta postombud.

Kontoret är stängt och obemannat lördagar, söndagar och helgdagar. Det går alltid bra att kontakta oss via epost, men alla inkomna mail behandlas första vardagen efter lördag, söndag och helgdagar.

Leveranssäkerhet
Beställaren har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersättes ej i dessa fall. Paket som inte hämtas ut inom 2 veckor returneras och man debiteras med avgift på 120:-, enligt postens regler. 

Betalning och säkerhet
Du måste vara 18 år för att kunna beställa hos Lamaway AB.

Du har flera betalningsalternativ att välja mellan och säkerheten vid betalning på vår hemsida är högsta möjliga. Kort- och Direktbetalningar hanteras via DIBS betalväxel.

Din onlinebetalning är säkrad genom att Lamaway AB använder betalningstjänster från DIBS (www.dibs.se) samt Swedbank. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Gus Textil AB har aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.
DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter.

Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta oss.

Betalningsvillkor för faktura är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 25 kr inkl moms. Har du hävt ditt köp pga försenad leverans, återbetalas pengarna er inom 30 dagar från leveransdag, (läs villkor under Leveranssäkerhet om försenad leverans).

Personnummer och organisationsnummer
Vid val av faktura som betalningsalternativ behöver vi ditt personnummer/företagets organisationsnummer för att kunna genomföra ditt köp.

Sekretess
Lanaway AB behandlar all information konfidentiellt. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behöva komma i kontakt med personen. Lamaway AB lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan att ha fått tillstånd från beställaren själv.

Personuppgifter
När du registrerar dig som kund accepterar du att Lamaway AB registrerar dina personuppgifter. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Som kund har du rätt att begära ändring eller borttagning av dina uppgifter. Du har även rätt att få utdrag om vilka uppgifter som finns registrerade.

Falska beställningar
Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.

Ångerrätt

Om du ångrar dit köp har du rätt att skicka tillbaka varorna du har beställt och återbetalas ersättning för varorna till fullo om följande uppfylls:

* ej ätbara produkter

* varan/varorna returneras i obruten förpackning inom 14 dagar efter att du har fått varorna och inom 30 dagar efter du din beställning

* du kan ej ångra köp av en personlig tårtbild som producerats med vår tjänst Fototårta/Egen tårtbild

* gäller ej tårtbilder om du har beställt en egen text i tårtbilden

Uppfyller du detta så återbetalar vi er till fullo för varorna nihar beställt, dock ej för frakten (leveranskostnaderna).

Reklamationer
Om du inte är nöjd med din beställning vänligen kontakta Lamaway AB via e-mail info@tartdekoration.com. Som konsument har du rätt till ersättning för eventuella returkostnader eller kostnader som uppstår på grund av fel. 

Köparen står för frakt vid retur av varor och ansvarar för att varorna ligger i obruten förpackning.

Lamaway AB följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist. Som konsument kan man kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) om man känner sig osäker i sitt fall: tel 08-508 860 00, eller besök deras hemsida www.arn.se.

Företagsuppgifter
Tårtdekoration.com, C/o Lamaway AB, Järnvägsgatan 53, 3 vån, 216 16 Limhamn, Ansvarig: Lars Svensson, Orgnr:559095-7220

Övrigt
Allt material som laddas hem från hemsidan sker på egen risk.
Vi behandlar e-mail och order under våra öppettider Måndag-Fredag 09:00-16:00.