SmartFlex sockerpasta i svart, glutenfri | 35 kr
Hem » SOCKERPASTA & MARSIPAN » Sockerpasta Black Velvet, 250 g

Sockerpasta Black Velvet, 250 g

35,00 kr

Produktbeskrivning

SmartFlex Black Velvet sockerpasta har en svart färg och med en utsökt vaniljsmak. Perfekt för att täcka en tårta och klippa ut former.

Tack vare den fina satinfinish är SmartFlex sockerpasta perfekt för att täcka en tårta eller små läckra bakelser. Vill du dessutom klippa ut former från sockerpastan, kan du vara säker på att du kommer få snygga, rena och skarpa utskärningar.
 

Vad kan jag göra med sockerpasta?

Du kan dels använda sockerpasta för att täcka tårtor eller mindre bakelser, men också använda sockerpastan för att skapa dekorationer, modellering eller skapa olika former och mönster.

Lättkavlad och glutenfri

SmartFlex sockerpasta i en djup svart färg med utsökt vaniljsmak är mycket flexibel och lättkavlad samt lätt att använda på grund av sin fina struktur. Sockerpastan är mjuk, smidig och härdar helt efter bearbetning. Knåda väl före användning och kavla ut på ett tunt lager florsocker.

Följande process rekommenderas för bästa resultat: Låt sockerpastan komma till rumstemperatur. Knåda sockerpastan stadigt tills den är slät och elastisk. Pudra arbetsytan med lite florsocker och kavla ut fondanten med en kavel till en jämn form (2-3 mm tjock). Vänd sockerpastan ett kvarts varv så att den inte fastnar.Finns det fortfarande små sprickor på kanterna när fondanten rullas ut? Knåda igen ordentligt tills kanterna är släta när de rullas ut. Sedan är sockerpastan klar att användas.

Tänk på!

För att täcka en rund eller kvadratisk tårta som är ca 8 cm hög och med en storlek på runt 20 cm krävs ca 500 gram sockerpasta.

Denna produkt innehåller ej E171 och är Halal, Kosher och glutenfri certifierad. Lämplig för vegetarianer och veganer

Förvaras på en torr, mörk plats, 15-20°C.

Innehållsförteckning

Artnr: SECASPSOC010
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  SmartFlex Sockerpasta
  Nettovikt: 250 g

  Ingredienser: Socker, glukossirap, vatten, vegetabiliskt fett (kokosnöt, hydrerad palmfrö), modifierad stärkelse (potatisstärkelse), Färgämnen: E153, Förtjockningsmedel: xantangummi, arom, Konserveringsmedel: kaliumsorbat, Surhetsreglerare: citronsyra

  Kan innehålla spår av nötter.

  Denna produkt innehåller ej E171 och är Halal, Kosher och glutenfri certifierad.
  Lämplig för vegetarianer och veganer.


  Näringsvärde per 100g
  Energi (kj) 1641 kJ
  Energi (kcal) 388
  Fett (g) 6,3
  - varav mättat fett (g) 5,3
  Kolhydrater (g) 82,4
  - varav sockerarter (g) 73,2
  Protein (g) 0,2
  Salt (g) 0,0