Rusty ätbar tårtbild
Hem » Rusty tårtbild » Rusty Rivets, Tårtbild

Rusty Rivets, Tårtbild

49,00 kr

Produktbeskrivning

Häftig tårtbild på den uppfinningsrika Rusty Rivets och hans vän Ronja. Dekorera tårtan till barnkalaset med en ätbar tårtbild. Perfekt om man vill förstärka Rusty-temat på kalaset.

VEM ÄR RUSTY RIVETS?

Rusty Rivets är en pojke som älskar uppfinningar och som använder sin kunskap om teknik för att återanvända gamla maskindelar för att skapa nya kreativa prylar. Han har dessutom ett eget mobilt labb. Rusty Rivets bor i en stad i Sparkton Hills tillsammans med sin bästa vän Ruby Ramirez, en robot dinosaurie, och en grupp av smårobotar som kallas Bits. 

STORLEK PÅ RUSTY RIVETS TÅRTBILD

Tårtbilden på Rusty och Ronja är rund Ø 21 cm och färdig att läggas direkt på tårtan. En tårta i den här storleken beräknas till ca 10 personer.

FÖRVARING AV TÅRTBILDEN

Bör förvaras torrt och svalt, avskilt från ljus i obruten originalförpackning. Undvik kylskåp. Beställer du bilden i förväg är hållbarheten lång, så länge du förvarar bilden enligt anvisning. 

Innehållsförteckning

Artnr: SEMDWFRUS041-3
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild Stärkelseoblat
  Nettovikt: 6 g

  Förvaras torrt och svalt och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser: Potatisstärkelse, majsstärkelse, vatten. Fuktgivare: E422. Färgämnen: E102, E110, E122, E133, E151. Emulgeringsmedel: E433, solroslecitin

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration, kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1334/1999. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881/2006). Fri från joniserande strålning

  Kan innehålla spår av spannmål med GLUTEN, MJÖLK och SOJABÖNOR.
  Inget tillsatt socker

  Näringsvärde per 100g
  Energi (kj) 1.523
  Energi (kcal) 364
  Fett (g) 0,77
  - varav mättat fett (g) 0,14
  Kolhydrater (g) 87,0
  - varav sockerarter (g) 0,95
  Protein (g) 0,51
  Salt (g) 0,27