Rusty ätbar tårtbild
Hem » Tårtbilder till din tårta » Rusty Rivets, Tårtbild

Rusty Rivets, Tårtbild

49,00 kr

Produktbeskrivning

Supercool tårtbild på den uppfinningsrika Rusty Rivets och Whirly, den minsta av alla Bits. Dekorera tårtan till barnkalaset med en ätbar tårtbild. Perfekt tårtbild på Rusty Rivets om man vill förstärka temat på kalaset.

VEM ÄR RUSTY RIVETS OCH WHIRLY?

Rusty Rivets är en pojke som älskar uppfinningar och som använder sin kunskap om teknik för att återanvända gamla maskindelar för att skapa nya kreativa prylar. Han har dessutom ett eget mobilt labb. Rusty Rivets bor i en stad i Sparkton Hills tillsammans med sin bästa vän Ruby Ramirez, en robot dinosaurie, och en grupp av smårobotar som kallas Bits.  Whirly är en av huvudkaraktärerna och är den minsta av alla Bits, har ett inbyggt infrarött tracking system och den enda i Rustys team som kan flyga. 

STORLEK PÅ RUSTY TÅRTBILD

Tårtbilden på Rusty är rund Ø 21 cm och färdig att läggas direkt på tårtan. En tårta i den här storleken beräknas till ca 10 personer.

FÖRVARING AV TÅRTBILDEN

Bör förvaras torrt och svalt, avskilt från ljus i obruten originalförpackning. Undvik kylskåp. Beställer du bilden i förväg är hållbarheten lång, så länge du förvarar bilden enligt anvisning. 

Innehållsförteckning

Artnr: SEMDWFRUS041-2
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild Stärkelseoblat
  Nettovikt: 6 g

  Förvaras torrt och svalt och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser: Potatisstärkelse, majsstärkelse, vatten. Fuktgivare: E422. Färgämnen: E102, E110, E122, E133, E151. Emulgeringsmedel: E433, solroslecitin

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration, kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1334/1999. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881/2006). Fri från joniserande strålning

  Kan innehålla spår av spannmål med GLUTEN, MJÖLK och SOJABÖNOR.
  Inget tillsatt socker

  Näringsvärde per 100g
  Energi (kj) 1.523
  Energi (kcal) 364
  Fett (g) 0,77
  - varav mättat fett (g) 0,14
  Kolhydrater (g) 87,0
  - varav sockerarter (g) 0,95
  Protein (g) 0,51
  Salt (g) 0,27