Powerpuffpinglorna ätbar tårtbild
Hem » Tårtbilder till din tårta » Powerpuff, Tårtbild
 • Powerpuffpinglorna
 •  

Powerpuff, Tårtbild

49,00 kr

Produktbeskrivning

Söt tårtbild med populära Powerpuffpinglorna Blomman, Buttran och Bubblan. Perfekt att dekorera tårtan med på Powerpuff-kalaset. 

VILKA ÄR POWERPUFFPINGLORNA?

Blomman (Blossom) har orange hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är ledare för Powerpuffpinglorna och ser sig själv som smartast av systrarna, en liten besserwisser. Blomman har kraft att spruta eld och is.

Bubblan (Bubbles) har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och blåsa såpbubblor. Hon kan ibland ses som systrarnas svagaste länk, för att hon ibland kan vara lite överkänslig. En av hennes styrkor är att hon kan skrika väldigt väldigt högt.

Buttran (Buttercup), har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är en pojkflicka och har ett hetsigt humör som hon utan eftertanke låter gå ut över andra. 

STORLEK PÅ POWERPUFF TÅRTBILD

Tårtbilden på Powerpuffpinglorna är rund Ø 20 cm och färdig att läggas direkt på tårtan. En tårta i den här storleken beräknas till ca 10 personer.

FÖRVARING AV TÅRTBILDEN

Bör förvaras torrt och svalt, i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning. Undvik kylskåp. Beställer du bilden i förväg är hållbarheten lång, så länge du förvarar bilden enligt anvisning. 

Innehållsförteckning

Artnr: SEDKWFPUF155
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild Stärkelseoblat
  Nettovikt: 6 g

  Förvaras torrt och svalt och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser: Potatisstärkelse, majsstärkelse, vatten. Fuktgivare: E422. Färgämnen: E102, E110, E122, E133, E151. Emulgeringsmedel: E433, solroslecitin

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration, kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1334/1999. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881/2006). Fri från joniserande strålning

  Kan innehålla spår av spannmål med GLUTEN, MJÖLK och SOJABÖNOR.
  Inget tillsatt socker

  Näringsvärde per 100g
  Energi (kj) 1.523
  Energi (kcal) 364
  Fett (g) 0,77
  - varav mättat fett (g) 0,14
  Kolhydrater (g) 87,0
  - varav sockerarter (g) 0,95
  Protein (g) 0,51
  Salt (g) 0,27