Tårtljus på karaktärer från My Little Pony
Hem » Tårtljus för både vuxna och barn » My Little Pony Tårtljus, 4 st

My Little Pony Tårtljus, 4 st

29,00 kr

Produktbeskrivning

I förpackningen finns det 4 st tårtljus som föreställer fyra av huvudkaraktärerna i My Little Pony, Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Applejack och Pinkie Pie.

Vilka är karaktärerna på tårtljuset My Little Pony?

Twilight Sparkle är en enhörningsponny och representerar magins ande. Hon tycker mycket om att studerar och är kanske inte så social, men hon är rak och ärlig. Hon är enormt intelligent och har extraordinära magiska krafter, samtidigt mycket ödmjuk och kan vara lite blygsam. Hennes vänner betyder allt för henne.
Applejack är en jordponny och bor på Sweet Apple Acre gården med sin farmor, bror och syster. Applejack representerar ärlighetens ande, är pålitlig och har svårt att ta hjälp av andra utan envisas om att göra saker på egen hand. Hon är lite av en pojkflicka, ses oftast med hästsvans och en stetson hatt på huvudet och är extremt dålig på att ljuga utan att börja svettas eller le nervöst.
Pinkie Pie är en busig jordponny och representerar skrattets ande. Hon har en tandlös alligator son husdjur, Gummy. Hon tycker om att skriva, sjunga och spelar många olika intrument. Pinkie Pie är en glad, energisk och utåtriktad ponny som gärna fixar fester och jobbar som konditor och bagare. Hennes cutie mark är tre ballonger i gult och blått.
Rainbow Dash är en pegasusponny och ansvarar för att hålla himmlen i Ponyville molnfri. Hon är en skrytsam och väldigt tävlingsinriktad ponny som gärna pratar vitt och brett om sina bedrifter och talanger och har svårt för att acceptera misslyckanden. Trots hennes bullrande karaktär är hon hjälpsam, om än något lat, och en mycket bra rådgivare. Rainbow Dash representerar lojalitetens ande.

HUR LÅNGA ÄR MY LITTLE PONY TÅRTLJUS?
Tårtljusen har en plastfot och längden ca 9 cm.

NÄR SMÄLTER MY LITTLE PONY TÅRTLJUS?

Stearinet på My Little Pony tårtljusen smälter vid 56-58 C

Innehållsförteckning

Artnr: SEMDCLMYP047
Lagerstatus: I lager
  • Innehållsförteckning:
    Tårtljus My Little Pony
    Tårtljuset är av vaxolja och paraffinvax utan doft med färgpigment och beläggning samt blyfri veke.

    Smälter vid förvaring över 56-­58 grader.
    EJ ätbart tårtljus.