Tårtljus, My Little Pony
Hem » Tårtljus för både vuxna och barn » My Little Pony Tårtljus

My Little Pony Tårtljus

45,00 kr

Produktbeskrivning

I förpackningen finns det 1 st tårtljus som föreställer 2 av huvudkaraktärerna, Fluttershy och Rarity, i My Little Pony.

Vilka är huvudkaraktärerna i My Little Pony?

Twilight Sparkle är en enhörningsponny och representerar magins ande. Hon tycker mycket om att studerar och är kanske inte så social, men hon är rak och ärlig. Hon är enormt intelligent och har extraordinära magiska krafter, samtidigt mycket ödmjuk och kan vara lite blygsam. Hennes vänner betyder allt för henne.
Applejack är en jordponny och bor på Sweet Apple Acre gården med sin farmor, bror och syster. Applejack representerar ärlighetens ande, är pålitlig och har svårt att ta hjälp av andra utan envisas om att göra saker på egen hand. Hon är lite av en pojkflicka, ses oftast med hästsvans och en stetson hatt på huvudet och är extremt dålig på att ljuga utan att börja svettas eller le nervöst.
Fluttershy är en pegasusponny. Hon är mycket lugn ponny, blygsam, tystlåten och gillar inte alls uppmärksamhet och ber ofta om ursäkt när hon ska uttrycka sina åsikter. Hon gillar att ta hand om sina djur och representerar vänlighetens ande. Hennes tecken är tre rosa fjärlilar. Trots hennes blygsamhet besitter hon en enorm styrka som visar sig om hennes vänner är fara, när hon blir exalterad eller när hennes tålamod pressas.
Pinkie Pie är en busig jordponny och representerar skrattets ande. Hon har en tandlös alligator son husdjur, Gummy. Hon tycker om att skriva, sjunga och spelar många olika intrument. Pinkie Pie är en glad, energisk och utåtriktad ponny som gärna fixar fester och jobbar som konditor och bagare. Hennes cutie mark är tre ballonger i gult och blått.
Rainbow Dash är en pegasusponny och ansvarar för att hålla himmlen i Ponyville molnfri. Hon är en skrytsam och väldigt tävlingsinriktad ponny som gärna pratar vitt och brett om sina bedrifter och talanger och har svårt för att acceptera misslyckanden. Trots hennes bullrande karaktär är hon hjälpsam, om än något lat, och en mycket bra rådgivare. Rainbow Dash representerar lojalitetens ande.
Rarity representerar genoritetens anda och är en vältalig enhörningsponny som jobbar som modedesigner och sömmerska. Hennes enorma passion för design gör att hon ger sina vänner spontana makeovers och tips på kläder när hon känner att de inte riktigt håller hennes standrad. Hon är för den skull inte ytlig, men uppskattar yttre skönhet, utan snarare gör sitt yttersta för att det ska bli perfekt och att alla ska bli nöjda och glada. Raritys cutie mark är tre diamanter.

HUR LÅNGA ÄR MY LITTLE PONY TÅRTLJUS?

Tårtljusen har en plastfot och längden 7,5 cm. 

NÄR SMÄLTER MY LITTLE PONY TÅRTLJUS?

Stearinet på My Little Pony tårtljus smälter vid 56-58 C

Innehållsförteckning

Artnr: SEMDCLMYP032-5
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtljus My Little Pony
  Nettovikt: 22g
  Tårtljuset är av vaxolja och paraffinvax utan doft med färgpigment och beläggning samt blyfri veke.

  Smälter vid förvaring över 56-­58 grader.
  EJ ätbart tårtljus.