Kul tårtbild på familjen i Lugn i stormen
Hem » Lugn i stormen, tårtbild » Lugn i stormen, tårtbild

Lugn i stormen, tårtbild

59,00 kr

Produktbeskrivning

Riktigt rolig tårtbild på den kaotiska familjen i Lugn i stormen - Loud House. 

Överraska på barnkalaset med en cool tårtbild på familjen från serien Loud House, eller som den heter på svenska "Lugn i stormen". En tårta som får barnen att jubla av förväntan och glädje.

Lugn i stormen / Loud House handlar en pojkes kaotiska liv tillsammans med sina tio systrar och deras unika personligheter och dem dagliga problem och utmaningar han ställs inför. Hysteriskt rolig!
 

VILKA ÄR KARAKTÄRERNA I LUGN I STORMEN?

Lincoln Loud - är huvudkaraktären i serien Lugn i stormen, han är mellanbarn och dessutom den enda pojken i den stora familjen. Godhjärtad och ser alltid till att ha kul

Lincolns systrar:
Lori är den äldsta av alla syskon och definitivt den bossigaste, den något förvirrade med söta Leni, rockiga Luna, funny Luan, sportiga Lynn, dyster och mystiska goth-Lucy, pojkflickan Lana, skönhetsdrottningen Lola är tvillingsyster till Lana och den totala motsatsen, Lisa är familjens underbarn, den smartaste och mest egocentriska och slutligen den alltid glada minstingen, Lily.

STORLEK

Tårtbilden är rund Ø 20 cm och färdig att läggas direkt på tårtan. En tårta i den här storleken beräknas till ca 10-12 personer.

 

FÖRVARING

Förvaras torrt och svalt, i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning. Ej kylskåp. 
 

Innehållsförteckning

Artnr: SECTSDLHO250
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild Sockeroblat
  Nettovikt: 12 g

  Förvaras i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser:Vatten, majsstärkelse, glukos, sirap. Fuktighetsgivare: Glycerin. Sötningsmedel: Sorbitol. Färgämne: E171, E104, E110, E122, E151, E102. vegetabilisk olja (raps). Förtjockningsmedel: Cellulosa. Emulgeringsmedel: Polysorbat 80 (E433). Smakämne: Vanillin, sukralos.

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration, kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1334/1999. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881/2006). Fri från joniserande strålning

  Fri från GLUTEN, LAKTOS och MJÖLKPROTEIN

  Lämplig för vegetarianer

  Näringsvärde per 100g
  Energi 1491 kJ /351 kcal
  Fett (g) 0
  - varav mättat fett (g) 0
  Kolhydrater (g) 87,1,0
  - varav sockerarter (g) 5,8
  Protein (g) 0,6
  Salt (g) 0,03