Kit Decomat med dekorationssprits och kul tillbehör
Hem » SPRITSAR » Kit Decomat med dekorationssprits
 • Decopen rosa
 •  
 •  
 •  

Kit Decomat med dekorationssprits

329,00 kr

Produktbeskrivning

Decomat Kit är det perfekta setet för dig som vill skapa fantastiska dekorationer av choklad eller karamell. Ett kit med Decopen dekorationssprits, mallar med olika mönster och silikonmatta som kan användas av alla både barn och vuxna.

Spritsa choklad eller karamellsmet på dekorationsmattan av silikon. Låt det hela stelna och plocka sedan bort dekorationerna från silikonmattan. De vackra flanen, snurrorna, bokstäverna eller vad du nu spritsat blir fina på efterrätter, kakor, tårtor, glass eller andra bakverk.

För att det ska vara enkelt att forma dekorationerna finns det 4 mallar med i paketet. Mallarna placeras under den transparenta mattan och är lätta att se och följa. Mallarna som medföljer är en med bokstäver och siffror, en med blommor, en med diverse former och den sista med orden Happy Birthday och streck eller hjälplinjer för den som vill testa att göra egna motiv direkt på silikonmattan.

Om du arbetar med äkta choklad, se till att temperera den noga för att dekorationerna ska bli hållbara och vackert blanka.

Gör fantastiska dekorationer av smält choklad eller karamell på enklast möjliga vis. 

ANVÄNDA DECOMAT KIT MED MUNSTYCKEN 
I förpackningen med Decomat Kit ingår en transparent silikonmatta, Decopen dekorationssprits i silikon, 2 st tyller och 4 st laminerade stenciler med olika motiv. Följ ritningen på mallen och skapa dina egna figurer i choklad som gör bakverken både personliga och unika.

 1. Liten rund för att skriva texter
 2. Medium rund för prickar och kulor, kakor och fylla formar

Decopen utmärker sig för sin design, funktionalitet och ergonomi. Då spritsen är tillverkad av silikon är den mycket enkel att rengöra och kan även diskas i diskmaskin.

Lékué är Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för kök och hem. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet och innovativ design. Produkterna tillverkas utanför Barcelona i Spanien.

Innehållsförteckning

Artnr: SEROBSDEC751
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Kit Decomat
  Decopen 100% Platina silikon