Justice League tårtbild
Hem » Justice League tårtbild » Justice League, Tårtbild

Justice League, Tårtbild

35,00 kr Ord. Pris (49,00 kr)

Produktbeskrivning

Lägg en ätbar tårtbild med Justice League och superhjältarna Stålmannen, Batman (Läderlappen) och Wonder Woman som en superhäftig tårtdekoration. 

Vilka är Justice League eller Lagens väktare?

Stålmannen är en cool superhjälte och en av grundarna i Justice League, eller Lagens Väktare. I Lagens Väktare ingår ett team av bland annat superhjältarna; Stålmannen, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Martian Manhunter, Flash och Aquaman.

Stålmannen föddes på planeten Krypton och blev skickad till jorden av sin pappa, där han växte upp som människa och fick namnet Clark Kent. När han inte är ute och räddar människor och världen, jobbar han som journalist på tidningen Daily Planet med kollegan Lois Lane.

Wonder Woman är en superhjälte och den främsta av amasonkrigarna. Hon heter Diana och är född med extraordinära förmågor och kommer från den gömda Paradisön, där antikens legendariska krigarkvinnor, amasonerna lever. 

Batman eller Läderlappen är en helt vanlig människa, miljadären Bruce Wayne, utan några superkrafter. Han maskerar sig som en fladdermus, en skyddsdräkt som har inbyggda avancerade apparater och vapen, och ägnar sitt liv åt att bekämpa brottsligheter i Gotham City.

Tårtbilden är rund med diameter 16 cm och är färdig att läggas direkt på tårtan. En tårta i den här storleken beräknas till ca 8 personer.

FÖRVARING

Förvaras torrt och svalt i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning. Beställer du bilden i förväg är hållbarheten över ett år, så länge du förvarar bilden enligt anvisning ovan.

Ska bilden läggas på en tårta med marsipan eller sockerpasta kan du lägga bilden på tårtan dagen innan den ska serveras. Beställer du bilden i förväg är hållbarheten lång om du förvarar bilden svalt, ej i kylskåp.

 
 

Innehållsförteckning

Artnr: SEDKSDJUL088
Lagerstatus: I lager
 • Innehållsförteckning:
  Tårtbild sockeroblat
  Nettovikt: 19 g

  Förvaras i rumstemperatur och avskilt från ljus i obruten originalförpackning.

  Ingredienser: Modifierad majsstärkelse, socker, glukos, dextros, palmolja, maltodextrin, SOJA lecitin, vaniljsmak. Stabiliseringsmedel:E414, E415, E460i. Emulgeringsmedel: E435, E471, E491, Konserveringsmedel: E202, E330. Fuktgivare: E422. Vegetabiliskt extrakt: Safflower. Färgämnen: E133, E151, E155, E162, E171.

  Livsmedelsfärgerna är strängt kontrollerade och certifierade av EU samt FDA. Innehåller azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration,kräver obligatorisk märkning i enlighet med Förordning 1334/1999. Bilaga V. Frånvaro av främmande kroppar och alfatoxiner (REG. No.1881 / 2006).

  Fri från GLUTEN, LAKTOS och MJÖLKPROTEIN.
  Lämplig för vegetarianer

  Näringsvärde per 100g
  Energi 1486 kJ /350 kcal
  Fett (g) 0
  - varav mättat fett (g) 0
  Kolhydrater (g) 85,0
  - varav sockerarter (g) 16,0
  Protein (g) 0
  Salt (g) 0,1